top of page

RijHetWijst's Partner worden?!

Verdien extra geld

Rij-instructeurs promoten vaak andere theorieopleiders aan, zonder hier enige vorm van vergoeding voor te krijgen. Maar hier hebben wij een oplossing voor bedacht! Krijg betaald voor alle verwijzingen naar RijHetWijst! Zo kunt u zich volledig focussen op het praktische gedeelte van de opleiding, en verdient u daarnaast ook passieve inkomen erbij!

Hoe werkt het?

● Als u zich bij ons als theoriepartner aanmeldt krijgt u een speciale URL. Bij elke aanschaf via deze URL, krijgt u 20% van de aankoop

● Bovendien krijgen uw leerlingen ook een korting van 10%.

Hiermee kunt u als rijschool makkelijk €200-€800 per maand verdienen! (Dat verschilt uiteraard per rijschool. Denk hierbij aan het aantal leerlingen/voertuigen die u als rijschool heeft.)

Uitbetalingen:

- U wordt wekelijks, op de vrijdagen uitbetaald

Waarom RijHetWijst?!

RijHetWijst is de online theorie cursus van Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat 20.000+ leerlingen bij ons geslaagd zijn. Onze cursussen worden op een simpele manier uitgelegd, zodat IEDEREEN in één keer kan slagen voor zijn theorie-examen. Bovendien zijn alle onderwerpen op een logische volgorde uitgelegd.

Word nu een theoriepartner!

Wil jij een theoriepartner worden van RijHetWijst? Bekijk de onderstaande video en registreer je rijschool via de onderstaande link!

Https://Partners.Rij-Het-Wijst.nl

bottom of page